Tatran bez Radčenka, Trtík má obavy o hráčov

02.04.2009 Prešov

Prešov 2. apríla (TASR) - Slovenský majster v hádzanej mužov Tatran Prešov má popri dlhodobo zranených Marušákovi a Mokrišovi vo svojich radoch ďalšieho maróda.
V piatok v Nových Zámkoch údajne nenastúpi Alexander Radčenko, ktorý má natrhnutý zadný stehenný sval. Otáznik visí aj nad Pekárom, ktorý si naposledy priviezol zranenie z Považskej Bystrice.
\"Horšie je na tom Radčenko a je otázne, či stihne blížiace sa play off domácej súťaže, \" prezradil tréner zeleno-bielych Rastislav Trtík a dodal: \"Pomaly sa stáva pravidlom, že ideme od zápasu k zápasu skoro vždy oslabení o niektorého hráča, prípadne viacerých. \" V tej súvislosti otvorene povedal: \"Zvyšuje sa kurz na našu prvú prehru v slovenskej extralige, z čoho nemám dobrý pocit. Na rade sú príslušné orgány, aby v rámci svojich možností strážili zdravie našich hráčov a nedávali na ihriskách priestor neférovým zákrokom. Lebo sa mi zdá, že niektorí súperi budú chcieť zdolať Prešov skutočne za každú cenu, čo nie je najšťastnejšie riešenie. \"
 

Vyberte región